Arabesque

Prin Arabesque, departamentul de cercetare Candis vă propune decorarea caracterizată printr-o armonie de culori şi o elegaţă mare de efecte.Este un decor relizat numai pe bază de apă, ecologic, produs prin alegerea atentă a materiilor prime ceea ce duce la un efect decorativ de prestigiu şi în acelaşi timp, o mare usurinta de aplicare.    Arabesque este legătura perfectă între tradiţia maestrilor artei italiene din trecut şi creativitatea inovatoare actuală.  Crescând sau reducând concentratia celor 48 variante de tonere de culoare, veţi obţine 192 nuante rafinate ce se potrivesc la oricărui mediu.
produs nou
0, Metode de pregătire şi de aplicare. - CLICK AICI PENTRU DETALII

Metode de pregătire şi de aplicare.

Pregătirea de fundal pentru decorare. Arabesque ATF este potrivit pentru peretii interiori chiar cu variante de tencuiala clasica mai veche sau noua. În prealabil suprafeţele trebuie sa fie uniformizate prin eliminarea impurităţilor şi curate. Se poate aplica şi un fixator-grund (amorsă) diluat corespunzător. Apoi se aplică două straturi de fond mat ATF (primul diluat cu apa 25-30%, al doilea cu 20-25% apă). Fondul reprezintă începutul corect pentu a atinge posibilităţile expresiv-decorative ale acestui produs. Pentru a obţine o profunzime mai mare a culorilor finale, culoarea de fundal opac se va face în culoarea aleasă pentru decorarea final cu ATF Arabesque. În acest caz, raportul va fi de 1 doză culoare la LT 2.5 fond opac ATF.

Pregătirea produsului decorativ ATF Arabesque este un produs ecologic, lavabil, caracterizat de utilizarea răşinilor pe bază de apă şi ingrediente speciale naturale care ajuta la crearea unor efecte delicate de refracţie lumină. Arabesque ATF conţine micro particule care dau efecte magice, de lumină-maro, catifelată la atingere cu mână, şi reflecţii matasoase.

ATF Arabesque se obţine la nuanţă prin amestecul de colorant-toner ATF selectat la 2,5 litri solutie de bază. Conţinutul ATF Arabesque obţinut din 2 tonere va avea o culoare bogata, iar dominanta de culoare va ieşi in evidenţă. Dacă scădeţi cantitatea de toner (1 / 2 sau 1 / 4) veţi obţine culori mai slab pronunţate. Omogenizarea se va face cu o spatulă sau mixer la viteză redusă,având grijă să nu afectaţi sistemul fizico-chimic al produsului.
produs nou

Aplicarea produsului decorativ

Incepeţi decorarea cu ATF din partea de jos, cu perie Candis ATF, prin răspândire alternativă, pe o suprafata de 1-2 mp.   * Efectul caracteristic de lumină-întuneric (clar-obscur) se va obţine prin răspâdirea materialului, la câteva minute după decorare, cu perie de descărcare, direcţionând astfel microparticulele reflectoare.   * Se poate deasemenea accentua, efactul clar-obscur prin uniformizare cu spatula Candis ATF speciale sau spatula de plastic cu margini teşite.   * Continuarea ornarii peretilor se face urmând aceeaşi procedură.
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
Cod verificare code  
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.