Le Moderne - Effetti

Cu "Antiche Terre Fiorentine" efectele de culoare sunt rezultatul studiilor din laboratorul Color Studio CANDIS şi vă prezinta tonuri speciale decorative şi elegante din gama ton pe ton. Prin urmare, este destinat să propună adăugarea unui anumit punct de culoare tonale coordonată cu gradient de culoare aleasă pentru a atinge o adâncime de tridimensional. Antiche Terre Fiorentine Effects este un element de decor răşini respirabil eco-oxid de bază şi al tehnologiei naturale de înaltă calitate în soluţie apoasă. Acest decor este obţinut prin utilizarea Antiche Terre de bază, neutre, Fiorentine. Baza este colorata cu unul din cele treisprezece tonere culori sugerat dosarul Antiche Terre Fiorentine efecte.  Ulterior, pentru a atinge punctul de culoare special ton pe ton efect, trebuie să adăugaţi o doza de efect în culoarea dorită din cele treisprezece incluse în catalogul, amestecând uşor.   Folosind pensule speciale "Brush Candis ATF" Antiche Terre Fiorentine aplică efectele produsului, uneori alternativ pe o suprafata de 1 - 2 de metri pătraţi şi a regularizati cu perie de descărcare.   Efectul de toner in culorile indicate în dosarul a fost conceput pentru a fi adăugate printr-un simplu amestec de bază neutru ATF. Făcând astfel, va crea noi efecte decorative izbitoare, care permite utilizatorului final să-şi exprime pe deplin creativitatea lor. Datorită compoziţiei sale speciale, răşini şi pigmenţi pe bază de apă cu o tehnologie avansată şi aditivi de înaltă selectat, efect de toner poate fi amestecat pur si simplu cu mana. Efectul de toner arata ca un set de culori floculi pliant colorate, uşor de poros, total neinflamabil este rezistent la atacurile bacteriene.
produs nou

Efectul Perlage

Obtinerea unor efecte de culoare irizate, speciale, care sporesc frumuseţea şi accentueaza luminozitatea, se face prin utilizarea de bază Antiche Terre Fiorentine Iridescente.

  * Se toarnă culoare PERLA DI LUCE din gama ATF Iridescente pentru a obţine efectul de sampanie prezentate în catalogul ATF efect de şampanie.
  * Se amestecă întâi cu o spatulă şi apoi cu un malaxor la viteză redusă până la dispersie completă a pulberii, având grijă să nu afecta sistemul fizico-chimice ATF.

ATF Iridescente, poate fi intensificat în continuare cu una dintre cele treisprezece tonere culori sugerat dosarul efect ATF sampanie. În cele din urmă, pentru a atinge punctul de culoare special ton pe ton efect, ar trebui să adăugaţi o doza de culoare conform catalogului, amestecând uşor. Folosind pensule speciale Brush Candis ATF se aplica produsului Antiche Terre efecte Fiorentine alternativ, pe o suprafata de 1-2mp şi netezit apoi cu o perie de descărcare.

Efectul de toner in culorile indicate a fost conceput pentru a fi adăugate printr-un simplu amestec de bază neutru ATF. Făcând astfel, veti crea noi efecte decorative izbitoare, care permit utilizatorului final să-şi exprime pe deplin creativitatea.
produs nou

Contact

SHOWROOM SOS.CHITILEI NR 176
Orar: L-V: 8:00 - 17:00
S : 8:00-12:00

Tel: 021-667.60.54~ 0733.681.606
Fax: 021-667.60.54
email: office@candis.ro
Adresa: Sos CHITILEI nr 176; Bucuresti, sector 1
COMPLEX EXPO TOP CONSTRUCT MILITARI
Orar: L-V 9:00 - 17:00
S: 9:00-12:00

Tel: 021-444.25.90 ~ 0733.681.610 ~ 0722.231.353
Fax: 021-444.25.90
email: office@candis.ro
Adresa: str. Valea Cascadelor, complex EXPO CONSTRUCT stand G2; Bucuresti , sect .6
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
Cod verificare code  
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.