Le Preziose - Perlescente

Seria dercorativă Perlescente, linie Antiche Terre Fiorentine, vă oferă posibilitatea de a îmbogăţi interioarele de acasă cu lumină variabilă dupa poziţia de vizualizare a peretelui. Caracteristicile speciale ale produsului le reprezintă de fapt pulberile metalice activate de lumina care intra in mediul, permiţând un efect de variaţie de culoare şi umbre precum şi efecte de lumină-întuneric. Perlescente este disponibil în şase finisaje diferite: Arezzo, Siena, Lucca, Pisa, Livorno şi Grosseto. Formule ecologice avansate, realizate prin tehnologii speciale în laboratoarele de cercetare şi dezvoltare Candis, Perlescente combină o valoare estetica superioara, cu o bună rezistenţă la uzura la care este supus un zid de-a lungul anilor.
produs nou
0, Caracteristici - CLICK AICI PENTRU DETALII

Caracteristici

Prelescente face parte din gama clasica Candis Antiche Terre Fiorentin. Un perete care respiră bazat pe eco-oxid de răşini naturale şi tehnologie de înaltă calitate în soluţie apoasă. Perlescente este disponibil în următoarele finisaje: Arezzo, Grosseto, Livorno, Lucca, Pisa şi Siena. Fiecare finisare trebuie să fie combinată cu fondul ATF omonim: perlate Arezzo - Arezzo fondul ATF; perlate Grosseto - Grosseto fondul ATF; perlate Livorno - Livorno jos ATF; perlate Lucca - Lucca fondul ATF; perlate Pisa - Pisa fondul ATF; perlate Siena - jos ATF Siena.

Ciclul decorativ prevede un perete pregătit cu fond colorat ATF şi, mai presus de aceasta, decorarea cu o perie specială sau cu o spatulă pentru a adăuga unul din 6 tipuri de pudră de culoare-efect dorit.

Pentru cele mai bune rezultate, fondul ATF ar trebui să fie aplicat cu o pensula, rola, pulverizare sau cu un compresor dedicat. Vă recomandăm aplicarea a două straturi, prima diluare cu apa la 20-25%, al doilea 15-20%.
produs nou
0, Pregătire și aplicare - CLICK AICI PENTRU DETALII

Pregătire și aplicare

Înainte de decorare, asiguraţi-vă că fondul colorat ATF, anterior aplicat pe perete este uscat. Se toarnă tip de praf perlat la lumină, pentru a avea posibilitatea de a alege douza preferată şi se amestecă bine cu o spatulă şi apoi cu un mixer mecanic la viteză redusă până la dispersia completă a prafului. Aplicarea se face cu o perie de decorare ATF Candis, prin mişcări alternative şi în cruce pe o suprafaţă de 1-2 mp şi regularizare cu netezire-descărcare finală.Dupa aproximativ 5-10 minute, neteziti suprafata cu o spatula ATF Candis ajungand astfel la efectul final. Se continuă decorarea peretelui conform acestei proceduri.
produs nou

Contact

SHOWROOM SOS.CHITILEI NR 176
Orar: L-V: 8:00 - 17:00
S : 8:00-12:00

Tel: 021-667.60.54~ 0733.681.606
Fax: 021-667.60.54
email: office@candis.ro
Adresa: Sos CHITILEI nr 176; Bucuresti, sector 1
COMPLEX EXPO TOP CONSTRUCT MILITARI
Orar: L-V 9:00 - 17:00
S: 9:00-12:00

Tel: 021-444.25.90 ~ 0733.681.610 ~ 0722.231.353
Fax: 021-444.25.90
email: office@candis.ro
Adresa: str. Valea Cascadelor, complex EXPO CONSTRUCT stand G2; Bucuresti , sect .6
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
Cod verificare code  
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.