Le Classiche - Stucchi Fiorentini e Marmorino Fiorentino

Stucchi Fiorentini şi Marmorino Fiorentino sunt vopsele decorative de interior care fac parte din familia de produseLe Classiche gama Candis Antiche Terre linie Fiorentine. Ele sunt produse realizate din nanostructurate ridicat de calciu var care a fost îmbătrânit (CL 90-S, în conformitate cu standardul european pentru Var de constructii RO 459 la 1). Au o mare putere de umplere, sunt foarte rezistente la mucegai şi bacterii precum şi stabilitate garantata în timp şi înaltă permeabilitate a vaporilor de apă.
produs nou
0, Caracteristici - CLICK AICI PENTRU DETALII

Caracteristici

Procedura de aplicare difera pentru fiecare produs.
APLICARE STUCCO
A) Aplicaţi un strat de Primer stucco.
B) aplică trei straturi de stuc, asigurându-se că a stratului anterior complet uscate (primul strat pot fi albe sau colorate, in functie de efectul pe care doriţi să obţineţi).
C) nu aplică finisaj ceara Cera.

APLICARE MARMORINO
A) Aplicaţi un strat de Primer stucco.
B) aplică un strat de alb sau colorat Marmorino (de preferinţă din urmă).
C) aplicaţi două straturi de culoare stucco.
D) aplică finisaj ceara Cera.

În ambele proceduri, Grund stucco poate fi aplicat fie cu o rola sau pensula, şi acesta trebuie să fie diluat cu apa 30-40%, în funcţie de tipul de suprafaţă.

Primul strat de stuc şi Marmorino ar trebui să fie aplicat cu o mistrie de oţel, în timp ce celelalte două straturi ar trebui să fie aplicat cu o mistrie din oţel inoxidabil. Înainte de a aplica un nou strat, trebuie să vă asiguraţi că cel precedent sa uscat complet (cel puţin 8-12 ore). Atunci când aceste măsuri au fost finalizate, puteti aplica ceara Cera cu un burete moale până când este complet absorbit.

Când se foloseşte fie stucco sau Marmorino, înainte de a adăuga toner, asiguraţi-vă că îndepărtaţi orice urmă de apă care poate s-au format la suprafaţa de staniu (un fenomen perfect natural).
produs nou
0, Pregătire și aplicare - CLICK AICI PENTRU DETALII

Pregătire și aplicare

Înainte de a începe să decorarea, asiguraţi-vă că Grund stucco sa uscat complet (cel puţin 12 ore).

Primul strat de Stucco sau Marmorino pot fi aplicate direct. Dacă aţi ales Marmorino, odată completat va avea ca efect umbra caracteristică înălţat de prezenţa unor pete mici albe care stau impotriva culorii alese.

O altă opţiune este să folosiţi Tonere ATF cu oricare dintre produsele în următoarele proporţii: stucco - 1 / 4, 1 / 2 sau 1 toner pe tablă de 2.5 litri sau 1, 2 sau 4 Tonere pe tablă Marmorino de 10 litri - 4 -6 Tonere pe tablă de 15 litri. Va recomandam să nu depăşească aceste proporţii şi că se agită amestecul până când au obţinut o culoare uniformă pe deplin.

Când se amestecă cu toner, atât stuc şi Marmorino pierde un pic de vâscozitate lor. Din acest motiv, înainte de a aplica amestecul va trebui să aşteptaţi cel puţin 12 ore pentru a da timp să-şi recâştige produse viscozitatea lor.

Dacă doriţi pentru a reduce acest timp, cu toate acestea, puteţi utiliza unul din agenţi de îngroşare noastre. Stratul doi şi a trei pot fi aplicate numai cu colorate stucco (şi nu cu Marmorino). Deci, după cum puteţi vedea, acesta este primul strat care determină aspectul final al peretelui.

Cu Stucco veţi avea un finisaj neted şi strălucitor într-o culoare care le-aţi ales, în timp ce Marmorino vă va da un finisaj semi-lucios, cu aspect natural efecte de umbrire (albicioasă, dacă aţi folosit terminat asa cum este, sau colorate, dacă aveţi adăugat un toner ATF).

În cazul în care suprafaţa sa uscat (aproximativ 48 de ore după haina terţe), vă recomandăm să se aplice terminat ceara Cera pentru a oferi perete de protecţie suplimentare şi lavabilitate.
produs nou

Contact

SHOWROOM SOS.CHITILEI NR 176
Orar: L-V: 8:00 - 17:00
S : 8:00-12:00

Tel: 021-667.60.54~ 0733.681.606
Fax: 021-667.60.54
email: office@candis.ro
Adresa: Sos CHITILEI nr 176; Bucuresti, sector 1
COMPLEX EXPO TOP CONSTRUCT MILITARI
Orar: L-V 9:00 - 17:00
S: 9:00-12:00

Tel: 021-444.25.90 ~ 0733.681.610 ~ 0722.231.353
Fax: 021-444.25.90
email: office@candis.ro
Adresa: str. Valea Cascadelor, complex EXPO CONSTRUCT stand G2; Bucuresti , sect .6
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
Cod verificare code  
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.