Le Classiche - Vintage

Vintage este o vopsea de interior decorativ de la Terre Antiche linie Fiorentine care a luat naştere din vopselele decorative pe care noi le numim original. Aceasta conţine particule de culori diferite, şi este disponibil în 8 culori de baza: vanilie, Coral, Chihlimbar, Sea Breeze, Rose, Lagoon, pergament şi forestiere. Aceste baze conţin, de asemenea, o cantitate mica de perle de micro-pigmenţi care dau vopselei decorative o senzaţie de moale şi lucios-strălucitor (Pearl Effect). Vintage oferă o gamă largă de culori armonioase, care vă permit să creaţi nuante elegante, cu, practic, nici un efort, la toate, datorită uşurinţei cu care acest produs poate fi aplicat.
produs nou
0, Caracteristici - CLICK AICI PENTRU DETALII

Caracteristici

Vintage este o vopsea decorativa care aparţine grupului de produse Classic - Antiche Terre linie Fiorentine.

Acest produs este complet pe baza de apa, semi-permeabil, ecologice şi este confecţionată din materii prime atent selectionate. Acesta este disponibil în opt culori diferite familii: vanilie, Coral, Chihlimbar, Sea Breeze, Rose, Lagoon, pergament şi forestiere.

Procesul de vopsire presupune aplicarea mai întâi un strat de bază fluorescentă-neutru amestecat cu o culoare de toner corespunzătoare ATF. Apoi, o perie şi spatulă sunt folosite pentru a aplica ATF Vintage (dacă este necesar, se amestecă cu un toner, aşa cum se arată în catalog), în scopul de a crea nuantele pe care le doriţi.

În scopul de a obţine cele mai bune rezultate, fluorescentă - baza neutră (amestecat cu un toner color ATF) ar trebui să fie aplicată cu o pensulă, o rola sau pulverizate cu un compresor. Două straturi sunt recomandate, primul diluat cu apa 20-25%, iar al doilea cu 15-20% apa.
produs nou
0, Pregătire și aplicare - CLICK AICI PENTRU DETALII

Pregătire și aplicare

Înainte de a aplica vopseaua decorativă, asiguraţi-vă că stratul anterior de fluorescentă - bază neutră (amestecat cu toner color) este complet uscat. Turnaţi cantitatea de toner color specificate în catalog în cutie de epocă şi amestecaţi cu grijă cu o spatulă sau un mixer mecanic până când veţi avea un amestec omogen. Folosind o perie Candis ATF, se aplică vopsea într-un mod încrucişat pe o suprafata de 1-2 m2. Pentru a obţine efectul dorit, apoi uniformizati suprafaţa, cu o pensula de subţiere. După 5-10 minute (timpul poate varia în funcţie de condiţiile meteo şi de porozitatea suprafeţei), puteţi uniformiza final peretele cu ajutorul unei spatule Candis ATF. Apoi continuaţi cu aceeaşi procedură pentru restul suprafeţei de perete.
produs nou

Contact

SHOWROOM SOS.CHITILEI NR 176
Orar: L-V: 8:00 - 17:00
S : 8:00-12:00

Tel: 021-667.60.54~ 0733.681.606
Fax: 021-667.60.54
email: office@candis.ro
Adresa: Sos CHITILEI nr 176; Bucuresti, sector 1
COMPLEX EXPO TOP CONSTRUCT MILITARI
Orar: L-V 9:00 - 17:00
S: 9:00-12:00

Tel: 021-444.25.90 ~ 0733.681.610 ~ 0722.231.353
Fax: 021-444.25.90
email: office@candis.ro
Adresa: str. Valea Cascadelor, complex EXPO CONSTRUCT stand G2; Bucuresti , sect .6
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
Cod verificare code  
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.